תעודה גלובלית מתקדמת בבישול מקצועי
International Culinary Studio
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Canterbury Plains, ניו זילנד
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
מְעוּרבָּב
מֶשֶׁך
36 שבועות
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
USD 2,999 *
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
Jun 2024
* אפשרויות תשלום ללא ריבית זמינות
מלגות
חקור הזדמנויות למלגות כדי לעזור במימון הלימודים שלך
מבוא
עם השלמת התעודה הגלובלית המתקדמת בתחום הבישול המקצועי ושעות התעשייה הנלוות לכך, ניתן להעניק למחזיק את תג השף דה פארטי מוסמך Worldchef. המשמעות היא שהם שף מקצועי מנוסה שעובד בניהולו של סו שף או שף ראשי. במסגרת תפקיד זה האדם אחראי על הפעלת חלק אחד או יותר במטבח, כגון גריל, קטע רוטב, מזווה ו/או מאפה.
גְמִישׁוּת:
האם יש לך עבודה במשרה מלאה, חובות משפחתיות או שאתה פשוט לומד טוב יותר בלוח זמנים גמיש?
משתלם:
אין הוצאות נסיעות ולימוד מקוון זול משמעותית
למידה הניתנת להתאמה:
- לימוד מקוון מפתח משמעת עצמית, מוטיבציה עצמית וכישורי תקשורת טובים יותר
- שכר לימוד בהתאמה אישית אחד על אחד
- סקור חומר למידה או תרגול כמה פעמים שאתה צריך
כאשר אתה לומד אצלנו אתה:
- הצטרף לקהילה עולמית של שפים סטודנטים הלומדים גם הם באינטרנט
- קבוצות קטנות של סטודנטים מוקצות ומדריכות על ידי מדריך שף מנוסה בתעשייה המספק טיפול ותמיכה אישית
- לא צריך לקחת חופש מהעבודה כדי להשתתף בשיעורים
- יכול לעבוד על החומר שלך כך שיתאים ללוח הזמנים שלך ולהתגמש בזמני הלימוד שלך
- תהיה גישה בלתי מוגבלת לספרייה קולינרית בלעדית
- יסיים כישורים אמיתיים שיעזרו לך להצליח במקום העבודה התחרותי של היום
- יש גישה לרשת הבוגרים שלנו של שפים העובדים בכל רחבי העולם
- יש תיק עבודות אלקטרוני (קורות חיים מקוונים) ותג דיגיטלי מלא-היו מוכנים להגיש מועמדות למשרה המגיעה לכם!
הפלטפורמה המקוונת שלנו מרגשת, אינטראקטיבית וידידותית למשתמש - חינוך איכותי מקוון מכל מטבח. הצוות שלנו עומד לרשותכם ומוכן להתחיל אתכם בהגשמת חלומותיכם הקולינריים!
קבלה
תכנית לימודים
- פיקוח על הדרכת הצוות
- ניהול משאבים בהכנת מזון
- פיקוח על בטיחות מזון לקייטרינג
- תכנון ותמחיר תפריט
- השפעות גלובליות על אכילה ושתייה
- פיקוח על ייצור מזון
- קיימות למקצועני שירותי מזון
- פרויקט 1: אירוע מזון ומשקאות - תכנון וניהול אירוע קייטרינג המדגים כישורי בישול מתקדמות
- פרויקט 2: פרויקט מזון יישומי - מחקר, עיצוב, פיתוח ומכירת מגוון מוצרי מזון באמצעות טכניקות בישול מתקדמות
שכר לימוד בתוכנית
עדויות סטודנטים
על בית הספר
שאלות
קורסים דומים
שף אירופאי מקצועי (PEC)
- The Hague, הולנד
- Amsterdam, הולנד