תעודה בכישורים קולינריים (באינטרנט)
Centennial College
מידע מפתח
תבחר מיקום
מיקום הקמפוס
Online Canada
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
למידה מרחוק
מֶשֶׁך
1 שָׁנָה
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
CAD 2,721 / per year *
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
May 2024
* שכר לימוד דו-סמסטר לסטודנטים קנדים; 14,502.50 דולר: שכר לימוד דו-סמסטר לסטודנטים בינלאומיים
מבוא
פרטי התוכנית
- קוד התוכנית: 1862
- בית ספר: בית הספר לאירוח, תיירות ואומנויות קולינריה
- תעודה: תעודת מכללת אונטריו
- סוג התוכנית: תכנית על-תיכונית
- אורך התוכנית: שנה / 2 סמסטרים
- תאריך התחלה: סתיו, חורף, קיץ
- מיקום: באינטרנט
סקירה כוללת
התוכנית למיומנויות הקולינריה של Centennial College מעוגלת היטב ותקח רק שנה אחת להשלמתה. תכנית תעודת מכללה זו תדגיש בסיס מיומנויות קולינריות תוך הקניית מוצרי מזון מקומיים באונטריו והוראת אומנות הבישול העונתי.
מחברי סגל השף המובילים בתעשייה, תלמדו להכין תפריטים ומנות מעודנות בהשראת מגמות וטעמים אוכלים עולמיים. מדריכים ייעודיים אלו יספקו לכם את חוויות ההדרכה והלמידה שיבטיחו לכם לשלוט ביסודות הקולינריים, החומרים, הכנת המזון וכל שאר הכישורים הנדרשים בכניסה לתעשייה המרגשת הזו. תבינו גם כי קריירה בתחום הקולינריה מונעת על ידי תשוקה ומתוגמלת באמצעות פיתוח מיומנות.
עם השלמת התוכנית המוצלחת, תקבל אישורים חשובים בתעשייה כגון Smart Serve, מטפלי מזון בטוח ו- CPR, אשר יגדילו את יכולת ההעסקה שלך.
זוהי תוכנית ההכשרה והמודעות שלך
התוכנית תכלול הכשרה בתעשייה חדשנית והסמכת מודעות, It's Your Shift. ההסמכה תצייד אתכם בידע מכריע ותספק משאבים עדכניים המתמקדים במניעת הטרדה מינית ופרקטיקות בטוחות להתערבות כעובד או כמנהל בחזית. זה יתמוך בך כשאתה נכנס לתעשיית האירוח, להיות מוביל במניעה של הטרדה מינית ויתרום להתפתחות של סביבות עבודה בטוחות ומסבירות פנים.
התוכנית של Ocean Wise
בית הספר לאירוח, תיירות ואומנויות קולינריה ובית הקפה והמסעדה המקומי משתמשים במוצרי אוקיינוס וויז טעימים וידידותיים לאוקיינוס. Ocean Wise היא תוכנית שימור וחינוך העובדת עם שפים, מסעדות וספקי פירות ים כדי לעזור להם במיקור מקומי של פירות ים.
Feast On® הסמכה
בית הספר לאירוח, תיירות ואומנויות קולינריה של Centennial College הפך למוסד האקדמי הראשון שקיבל הסמכת Feast On® על המקור שלו למוצרי מזון ומשקאות מקומיים המשמשים בתכניות האקדמיות ובפעילות שירות המזון החוויתי של בית הספר. הברית לתיירות קולינרית הקימה את Feast On כתוכנית הסמכה המכירה בעסקים המחויבים למכור מזון ומשקאות מגודלים ומייצרים באונטריו.
עיקרי התוכנית
- אתה לומד ממדריכים בעלי ניסיון של שנים בתעשייה.
- בוגרי תכנית הכישורים הקולינריים יכולים לעבור ישירות לתכנית ללימודי תעודה בניהול קולינריה.
תוכנית מתאר
סמסטר 1 | סמסטר ב ' |
|
|
תוצאות למידה תעסוקתיות בתוכנית
תוצאות הלמידה המקצועיות של התוכנית מתארות מה בוגרי התוכנית הוכיחו שהם יכולים לעשות עם הידע והמיומנויות שהם השיגו במהלך לימודיהם. התוצאות קשורות קשר הדוק לצרכי מקום העבודה. באמצעות הערכה (למשל, משימות ומבחנים), הסטודנטים מאמתים את יכולתם לבצע תוצאות אמינות לפני סיום הלימודים.
- ספק הכנה והצגה קולינרית בסיסית למגוון סביבות של שירותי אוכל בטווח טכניקות קלאסיות ועכשוויות.
- יש ליישם אוכל בסיסי ולאפות מדע על הכנת המזון ליצירת המוצר הסופי הרצוי.
- לתרום ולפקח על דבקותם של אחרים במתן סביבת מטבח מטופחת ולשירות של מוצרי מזון ומשקאות נטולי חיידקים מזיקים או מזהמים אחרים, תוך הקפדה על תקנות בריאות, בטיחות, תברואה וטיפול במזון.
- להבטיח תפעול בטוח של המטבח וכל ההיבטים של הכנת המזון לקידום מרחבי עבודה בריאים ושימוש במשאבים אחראיים ויעילים.
- תומכים בפיתוח אפשרויות תפריט המשקפות ידע על תזונה ומרכיבי מזון, מקדמים בריאות ורווחה כללית, מגיבים למגוון של צרכים והעדפות תזונתיות, ונותנים מענה לשינויים בתזונה מיוחדת, אלרגיות למזון וחוסר סובלנות, כנדרש.
- החל עקרונות עסקיים בסיסיים ושיטות תמחור ובקרה מוכרות בתעשייה על פעולות של שירותי מזון כדי לקדם פעולה אחראית מבחינה פיננסית.
- השתמש בידע בסיסי בנושא קיימות *, מקורות מזון אתיים ומקומיים וביטחון מזון על הכנת מזון וניהול מטבחים, תוך הכרה בהשפעות הפוטנציאליות על ייצור המזון, בחירת הצרכנים ופעולות הפעילות בענף שירות המזון.
- השתמש בטכנולוגיה, כולל ציוד מטבח עכשווי, לייצור מזון וקידום מזון.
- להופיע באופן יעיל כחבר בצוות הכנת שירות ומשקאות להכנת מזון ומשקאות ותרום להצלחת פעולת שירות מזון על ידי יישום מיומנויות ניהול עצמי וכישורים בינאישיים.
- פיתוח אסטרטגיות ללמידה אישית ומקצועית מתמשכת בכדי להבטיח מטבע ותגובה לטכניקות קולינריות מתעוררות, לתקנות ולפרקטיקות בענף שירותי המזון.
אפשרויות קריירה, Pathways אקדמיים ושותפים
שותפים חינוכיים
אם תרצה להמשיך את השכלתך עם סיום מוצלח של הצעת מיומנויות קולינריה זו, אתה רשאי להחיל נקודות זכות העברה לתוכנית לניהול שנתיים של בית הספר לאירוח, תיירות ואומנויות קולינריה.
לאחר סיום התוכנית לניהול קולינריה, הסטודנטים יכולים להתנסח במישרין לתכנית לניהול תואר ראשון באירוח באוניברסיטת ונקובר האי, ומאפשרים לך גם להשלים תואר בעוד שנתיים נוספות.
תחזית קריירה
- אוֹפֶה
- מבשלים
- קייטרינג
- מנהל המטבח
דרישות קבלה
דרישות אקדמיות
- אונטריו תיכון או תואר שווה או סטודנט בוגרת (19 שנים ומעלה)
- אנגלית כיתה 12 או U, או שווה ערך (כיתה המינימום הנדרש) או לקחת את Centennial College מיומנויות אנגלית הערכה עבור הכניסה
הערה:
לאחר שתשלים בהצלחה תוכנית זו, אתה יכול להיכנס לסמסטר השלישי של התוכנית לניהול קולינריה.
דרישות נוספות
- מיומנות בשפה האנגלית
קבלה
תכנית לימודים
תוכנית מתאר
סמסטר 1 | סמסטר 2 |
|
|
תוצאת התוכנית
תוצאות למידה תעסוקתיות בתוכנית
תוצאות הלמידה המקצועיות של התוכנית מתארות מה בוגרי התוכנית הוכיחו שהם יכולים לעשות עם הידע והמיומנויות שהם השיגו במהלך לימודיהם. התוצאות קשורות קשר הדוק לצרכי מקום העבודה. באמצעות הערכה (למשל, משימות ומבחנים), הסטודנטים מאמתים את יכולתם לבצע תוצאות אמינות לפני סיום הלימודים.
- לספק הכנה והצגה קולינרית בסיסית למגוון סביבות שירות מזון תוך שימוש בטכניקות קלאסיות ועכשוויות.
- החל מזון בסיסי ואפה מדע להכנת מזון ליצירת המוצר הסופי הרצוי.
- לתרום ולפקח על היצמדותם של אחרים לאספקת סביבת מטבח מטופחת ולשירות של מוצרי מזון ומשקאות נטולי חיידקים מזיקים או מזהמים אחרים, תוך הקפדה על תקנות הבריאות, הבטיחות, התברואה והטיפול במזון.
- להבטיח את הפעולה הבטוחה של המטבח ואת כל ההיבטים של הכנת מזון לקידום מרחבי עבודה בריאים ושימוש אחראי ויעיל במשאבים.
- לתמוך בפיתוח אפשרויות תפריט המשקפות ידע בתזונה ומרכיבי מזון, לקדם בריאות כללית ורווחה, לענות על מגוון צרכים והעדפות תזונתיים ולתת מענה לשינויים בדיאטות מיוחדות, אלרגיות למזון וחוסר סובלנות, כנדרש.
- החלת עקרונות עסקיים בסיסיים ושיטות תמחיר ובקרה בתעשייה המוכרות על פעולות שירות המזון לקידום פעולה אחראית מבחינה כספית.
- החלת הידע הבסיסי של קיימות*, מקורות מזון אתיים ומקומיים, ואבטחת מזון על הכנת מזון וניהול מטבחים, תוך הכרה בהשפעות האפשריות על ייצור המזון, בחירת הצרכן ופעולות בתעשיית שירותי המזון.
- השתמש בטכנולוגיה, כולל ציוד מטבח עכשווי, לייצור וקידום מזון.
- הופיע ביעילות כחבר בצוות הכנה ושירות מזון ותורם להצלחת פעולת שירות מזון על ידי יישום ניהול עצמי ויחסי אנוש.
- פיתוח אסטרטגיות ללמידה אישית ומקצועית מתמשכת להבטחת מטבע והיענות לטכניקות, תקנות ושיטות קולינריות מתפתחות בענף שירותי המזון.
אפשרויות קריירה
שותפים חינוכיים
אם תרצה להמשיך את השכלתך עם סיום מוצלח של הצעת מיומנויות קולינריה זו, אתה רשאי להחיל נקודות זכות העברה לתוכנית לניהול שנתיים של בית הספר לאירוח, תיירות ואומנויות קולינריה.
לאחר סיום התוכנית לניהול קולינריה, הסטודנטים יכולים להתנסח במישרין לתכנית לניהול תואר ראשון באירוח באוניברסיטת ונקובר האי, ומאפשרים לך גם להשלים תואר בעוד שנתיים נוספות.
תחזית קריירה
- אוֹפֶה
- מבשלים
- קייטרינג
- מנהל המטבח
English Language Requirements
אשר את מיומנותך באנגלית עם מבחן Duolingo אנגלית! ה-DET הוא מבחן אנגלית מקוון נוח, מהיר ובמחיר סביר המתקבל על ידי למעלה מ-4,000 אוניברסיטאות (כמו זו) ברחבי העולם.