חומר למחשבה: הקשר בין אוכל, מעיים ומוח - אוכל EIT
FutureLearn
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Online Belgium
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
למידה מרחוק
מֶשֶׁך
5 שבועות
לִפְסוֹעַ
משרה חלקית
שכר לימוד
USD 59 / per course *
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
בקש מידע
* אתה יכול ללמוד את זה בחינם או לשדרג את הקורס ולקבל יתרונות נוספים במחיר של $ 59
מלגות
חקור הזדמנויות למלגות כדי לעזור במימון הלימודים שלך
מבוא
הבטן והמוח קשורים קשר הדוק מאוד. גלה כיצד נוירולוגיה, המיקרוביומה ועוד אינטראקציה משפיעים על הבריאות.
גלה כיצד הדיאטה שלך משפיעה על המוח שלך והמוח שלך משפיע על הדיאטה שלך
שימו לב שהקורס הזה פועל ללא הנחיות.
במהלך השנים האחרונות התבררה חשיבות הקשר בין מעי ומוח. בקורס זה תוכלו לחקור מערכת יחסים מורכבת זו.
תלמד כיצד המוח פועל ומושפע כתוצאה ממחסור בתזונה. תגלו גם נושאים ידועים וחדישים יותר כמו ציר המוח-המוח, המיקרוביומה והקשר בין אוכל לבריאות הרבייה.
אילו נושאים תכסה?
הקורס מתמקד בקשר שבין אוכל, מוח ונפש:
- איך המוח עובד?
- כיצד רגשות ומחשבות משפיעים על בחירות המזון שלנו?
- כיצד דיאטות וחסרים תזונתיים משפיעים על המוח שלנו?
- מערכות תגמול והקשר שלהן עם אוכל.
- הקשר בין המיקרוביומה למוח.
מתי תרצה להתחיל?
מרבית הקורסים של FutureLearn פועלים מספר פעמים. לכל הפעלה של קורס יש תאריך התחלה מוגדר אך אתה יכול להצטרף אליו ולעבוד אותו לאחר שהוא מתחיל.
- זמין כעת
מה תשיג?
בסוף הקורס תוכלו:
- הסבירו את תפקיד הדיאטה שלנו בתפקוד המוח.
- הרהור על תפקידם של גורמים פסיכולוגיים ונוירוביולוגיים בבחירות המזון שלנו.
- יש לשקול את הגורמים האפשריים (ביולוגיים, חברתיים, פסיכולוגיים) להתנהגויות אכילה לא בריאות ופתולוגיות.
- תאר את הקשר בין המוח למערכת העיכול שלנו (מעי).
- דנו בנושאי הקורס ויחסיהם עם חיי היומיום.
מי הקורס?
קורס זה פתוח לכל אחד, אך עשוי לעניין במיוחד פסיכולוגים או אנשים העובדים בתחום הבריאות והרווחה. לא נדרש ניסיון קודם, אם כי ידע רקע בביולוגיה או פסיכולוגיה עשוי לעזור.
המחנכים לא יוכלו להצטרף לדיונים עצמם או להגיב להערות אישיות, אך הקורס מעודד קהילה למידה חזקה. הלמידה ממוקדת סביב דיון ודיון - תמיכה בלומדים אחרים, שיתוף החוויה והידע שלך והאזנה לפרספקטיבות חדשות. אנו מקווים כי תיהנו מאינטראקציה וללמוד זה מזה בדרך זו. אל תשכח להגיב, לענות ללומדים אחרים ולהערות 'אהבתי'.
עם מי תלמד?
אלסנדרו סייסרייל אני עמית מחקר ומרצה באוניברסיטת טורינו, איטליה. פעילויות המחקר שלי כוללות הדמיה עצבית של הפרעות אכילה והדמיית עצבים עם מטרות טיפוליות ושיקומיות. | מוניקה מ. קצ'מרק אני פרופסור במכון לחקר רבייה וחקר מזון האקדמיה הפולנית למדעים בפולין. אני מתעניין בהיבטים מולקולריים של רבייה, כולל תכנות בתיווך דיאטה. | ננט סטרובל-בנשופ אני פרופסור ומרצה לפסיכולוגיה תזונתית באוניברסיטת הוהנהיים בגרמניה. אני מתעניין בהיבטים פסיכולוגיים של התנהגות האכילה והצרכנים שלנו. |
מי פיתח את הקורס?
EIT אוכל
EIT Food היא יוזמת חדשנות המזון המובילה באירופה, במטרה ליצור מגזר מזון בר-קיימא ועמיד בפני עתיד.
אוניברסיטת טורינו
אוניברסיטת טורינו היא אחת האוניברסיטאות האיטלקיות הגדולות והיוקרתיות ביותר, עם כ -70,000 סטודנטים, 4,000 עובדים ו -1,800 עמיתי מחקר, המקיפים את כל המגזרים האקדמיים.
המכון האירופי לחדשנות וטכנולוגיה (EIT)
פעילות זו קיבלה מימון מ- EIT Food, קהילת החדשנות בנושא המזון של המכון האירופי לחדשנות וטכנולוגיה (EIT), גוף של האיחוד האירופי, תחת אופק 2020, תוכנית המסגרת של האיחוד האירופי למחקר וחדשנות.
הצטרף לקורס זה
חינם | שדרג | ללא הגבלה |
הצטרפו בחינם ותקבלו:
| שדרג קורס זה ותקבל:
| קנו ללא הגבלה ותקבלו:
|