אוכל עתידי: מערכות מזון בר קיימא לקורס המאה ה -21 - אוניברסיטת אקסטר
FutureLearn
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Online United Kingdom
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
למידה מרחוק
מֶשֶׁך
4 שבועות
לִפְסוֹעַ
משרה חלקית
שכר לימוד
USD 49 / per course *
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
בקש מידע
* אתה יכול ללמוד אותו בחינם או לשדרג את הקורס ולהנות מהטבות נוספות במחיר של $ 49. ללא הגבלה: $ 279.99 לשנה
מלגות
חקור הזדמנויות למלגות כדי לעזור במימון הלימודים שלך
מבוא
גלה מה המשמעות של קיימות למזון וחקור את אתגרי המסע שלנו לעבר עתיד מזון בר-קיימא יותר.
למד להגדיר מונחי מפתח הקשורים לאוכל בר קיימא
מהן מערכות מזון בת קיימא? ולמה הם כל כך חשובים לעתיד? בעזרת קורס זה תוכלו לחקור שאלות אלו ועוד.
תלמד כיצד ההבנה שלנו לגבי תזונה, בריאות וייצור מזון משתנה, מדוע ביטחון תזונתי וחקלאות בת קיימא הינה חיונית וכיצד אנו יכולים לבצע צעדים חיוביים בעתיד.
למד כיצד תרבות, קיימות וטכנולוגיה משנה את עתיד ייצור המזון
ייצור המזון שינה את כוכב הלכת שלנו. נכון לעכשיו, 40% משטח היבשה משמשים לחקלאות, כלומר קרקע ומים מתוקים נמצאים בסכנה, והדיג מנוצל יתר על המידה.
עם קורס מערכות מזון בר קיימא זה, תגלו מדוע המשמעות היא שמיליוני בעלי עסקים קטנים מתמודדים עם אי וודאות כלכלית וכיצד רק ארבע חברות בינלאומיות שולטות באספקת התבואה העולמית.
חקור את האתגרים של שינויי האקלים ואת הפתרונות המוצעים
בסופו של דבר, עד שנת 2050 עלינו להאכיל 9 מיליארד בני אדם מול אקלים משתנה. תוכלו לגלות כיצד מערכות מזון בר קיימא באגרו -אקולוגיה יכולות לסייע באמצעות תמריצים כלכליים, חברתיים וסביבתיים. בקורס זה תלמד על כמה מהמכשולים העומדים בפני עתיד ייצור המזון, כמו גם כמה פתרונות אפשריים.
גלה כיצד מערכות מזון משתנות ובר קיימא יכולות להשפיע עליך ועל כדור הארץ
כמו כן תלמד על מערכת המזון העולמית כולה, כאשר אתה בוחן הכל החל מבחירות מזון בודדות ועד להשפעת החקלאות על שינויי האקלים.
עתיד המזון יתעצב על ידי שינוי הגישה שלנו לצריכה וייצור. עם קורס זה, תוכל לגלות כיצד חקלאות קיימא ומערכות מזון יכולות לשחק חלק ביצירת עתיד זה.
אילו נושאים תכסה?
דיאטות ובריאות
| השלכות הייצור
| ביטחון תזונתי
| ממשל מזון
|
מתי תרצה להתחיל?
התחל מיד ולמד בקצב שלך. אם הקורס עדיין לא התחיל תראה את התאריך העתידי המפורט להלן.
- זמין כעת
מה תשיג?
בסוף הקורס תוכלו:
- בדקו דפוסים ומגמות עולמיות של צריכת מזון וייצורו.
- דון בפירוש הקיימות בהתייחס למזון.
- הסבירו היכן וכיצד ניתן למצוא מידע אמין על אוכל.
- התלבט בנושאים העיקריים הקשורים לאוכל.
- דנו כיצד אנשים בוחרים את המזון שלהם ומה ההשפעות שיש לכך.
- גלה כיצד ההתקדמות הטכנולוגית משנה את מערכת המזון.
מי הקורס?
הקורס מיועד לכל מי שמתעניין בקיימות מזון.
עם מי תלמד?
נטליה לורנס אני פרופסור חבר לפסיכולוגיה שלומד התנהגות אכילה אנושית ומפתח התערבויות חדשות כדי לעזור לאנשים לאכול בצורה בריאה וקיימת יותר. | דן בבר ד"ר דן בבר הוא אקולוג בעל עניין בהשפעות שינויי האקלים על מחלות בגידולים חקלאיים. מחקריו הנוכחיים מתמקדים במחלות של גידולים טרופיים כמו בננות וקפה. | ביתן שטגג אני בוטנאי ומחנך למדעים. אני עובד לפרויקט פיתוח מרעה מגוון בחוות בריטניה. אני גם מגדל הקצבה נלהב. |
מי פיתח קורס זה?
אוניברסיטת אקסטר
אוניברסיטת אקסטר היא אוניברסיטת קבוצת ראסל. הוא משלב מחקר ברמה העולמית עם רמות גבוהות מאוד של שביעות רצון מהתלמידים.
הצטרף לקורס זה
חינם $ 0 | שדרוג $ 49 | ללא הגבלה (חדש!) 279.99 $ לשנה |
הצטרפו בחינם ותקבלו:
| שדרג קורס זה ותקבל:
| קנו ללא הגבלה ותקבלו:
|