Keystone logo
Hotelfernschule Poppe+Neumann קורס מאסטר מסעדה IHK
Hotelfernschule Poppe+Neumann

קורס מאסטר מסעדה IHK

Germany Online, גרמניה

24 Months

גֶרמָנִיָת

זמן מלא

Request application deadline

Oct 2024

EUR 4,470 / per month *

למידה מרחוק

* ללא מבחן כושר מאמן (כי כבר עברת אותו), שכר הלימוד החודשי הוא €147.00 (סה"כ עלויות €3,528.00).

מלגות

חקור הזדמנויות למלגות כדי לעזור במימון הלימודים שלך

מבוא

סקירה כללית

להיות המארח המושלם - השאיפה הזו בדמך. כמנהל מסעדה IHK, אתה מבטיח שהאורחים שלך ירגישו בנוח לחלוטין, ייעצו ויוגשו בצורה מוכשרת, ובמקביל לפקוח עין על היבטים כלכליים.

אתה מומחה ומנהל ועובד באחריות בכל הקשור לתכנון, ייצור ושיווק מוצרים גסטרונומיים. עם הידע המופתי שלך, אתה משכנע הן בניהול כוח אדם בתחום השירות והן בשירות האורחים.

פרספקטיבות

בוגרי Poppe & Neumann של קורס Restaurantmeister IHK עובדים ברחבי העולם כמו

  • מנהל מסעדות מובילות מצליחות
  • בעלי עסקים המנוהלים באופן עצמאי
  • יועצים, מאמנים, יועצי ניהול
  • מנהל מכירות בענף
  • מורים מומחים בבתי ספר מקצועיים או במוסדות חינוך פרטיים או ציבוריים

או ללמוד כי הם רכשו את תעודת הכניסה לאוניברסיטה עם תעודת אומן או מנהלים בהצלחה עסקים משלהם. תעודת אומן אומן היא ונשארה - ארצית ובינלאומית - אבן הבניין המרכזית בקריירה לעתידך המקצועי בתפקיד ניהולי/ניהול בתחום המלונאות והמסעדנות, בקייטרינג קהילתי, בקייטרינג, בתעשייה והיא - אחרון חביב. - הבסיס האיתן לעבודה עצמאית מוצלחת.

הקורס מכוון ל

מומחי מסעדות עם הכשרה מקצועית, מחליפים קריירה, עובדים מיומנים למחצה ולא מיומנים ובני משפחה עובדים עם ניסיון מקצועי של לפחות 5 וחצי שנים בשירות

תוכן קורס

הקורס המאושר והמבחן למנהל מסעדות IHK מאופיין במסמכי הלימוד הבוגרים המכוונים לפרקטיקה מקצועית. כמו כל קורסי הלמידה מרחוק של Poppe & Neumann, גם הקורס Restaurantmeister IHK מתוכנן באופן שניתן לשלב בצורה מיטבית בין פעילות מקצועית והשתלמות.

הבסיס לתכני הקורס הוא "תקנה לבחינה להסמכה מוכרת של אמן מסעדות מוסמך" של לשכת התעשייה והמסחר של פרנקפורט אם מיין.

אם עדיין לא ניגשתם למבחן כושר המאמן, הוא חלק מההכנה שלכם למבחן מאסטר במסעדה ואחד מתנאי הקבלה.

מבחן כישורי מאמן IHK (AdA)

ההכנה למבחן ההתאמה למאמן IHK מכסה את החלק הראשון של בחינת המאסטר "כישורים מקצועיים ועבודה-פדגוגיים" ומורכבת משבע יחידות למידה (שיעורים):

  1. שיעור מבוא
  2. תחום פעולה: בדיקת דרישות הכשרה ותכנון הדרכה
  3. תחום פעולה: הכנת הדרכה וסיוע בהעסקת חניכים
  4. תחום פעולה: ביצוע הדרכה I
  5. תחום פעולה: ביצוע הדרכה II
  6. תחום פעולה: הכשרה מלאה
  7. הדמיית בחינות הדרכת המאמנים

פרויקט גמר

ההכנה לבחינת מאסטר במסעדה מורכבת מ-16 שיעורים וספר מלווה מקיף ועוסקת - מעשית - בנושאים הבאים, על פי תכנית המסגרת של IHK פרנקפורט אם מיין:

כישורים עסקיים

חלק הבחינה "כישורים עסקיים" מחולק לתחומי ההסמכה הבאים:

  • כלכלה ומנהל עסקים
  • ראיית חשבון
  • חוק ומיסים
  • ניהול

בהקשר זה, ניתן לבדוק את הדברים הבאים:

  • יסודות כלכליים
  • פונקציות תפעוליות והאינטראקציה ביניהן
  • הקמת עסקים וצורות משפטיות של חברות
  • קומבינציות עסקיות
  • היבטים בסיסיים של הנהלת חשבונות
  • חשבונאות פיננסית
  • עלות וביצועים חשבונאות
  • הערכת הנתונים העסקיים
  • חישוב תכנוני
  • הקשר משפטי
  • תקנות המס
  • ארגון עסקי
  • ניהול משאבי אנוש
  • פיתוח משאבי אנוש

כישורים ספציפיים לפעולה

מיקוד הסמכה: "טיפול וייעוץ לאורחים"

  • צור הצעות אישיות עבור מזון, משקאות ושירותים גסטרונומיים, תוך התחשבות בעקרונות התזונתיים
  • לפתח וליישם קונספטים לחגיגות ואירועים מיוחדים
  • שליטה ויישום שיטות שיחה ונימוסים
  • להציע מזון, שתייה ושירותים באופן פרסומי

מיקוד הסמכה: "הובלה וקידום עובדים"

  • קביעת דרישות כוח אדם כמותיות ואיכותיות
  • צור פרופילי דרישות, תוכניות עבודה ותיאורי עבודה
  • בחירה, פריסה והנעה של עובדים, תוך התחשבות בהתאמה ובדרישות התפעוליות שלהם
  • להציג לעובדים את תחום אחריותם, להוציא הוראות עבודה והוראות ולפקח על ביצוען התקין
  • תכנון וייזום צעדי פיתוח כוח אדם להסמכה והנעה ממוקדת, תוך התחשבות בצרכים התפעוליים ובאינטרסים של העובדים
  • העריכו את הביצועים וההתנהגות של העובדים והנפקו הפניות מוסמכות

מיקוד הסמכה: "תכנון, יישום ובקרה של תהליכים"

  • לפתח ולהציג תפיסות לשירותי מזון, שתייה וגסטרונומיה
  • לתכנן, לחשב ולבצע אירועי קידום מכירות ופעילויות
  • פיתוח ארגון החברה ומקום העבודה, תוך התחשבות גם באפשרויות של מיקור חוץ
  • צור תכנון עבודה וזמן
  • רשום וחשב עלויות, טופס מחירים, צור חשבונות
  • הקפידו על בטיחות בעבודה וכן אמצעי היגיינה ושמירה על הסביבה

מיקוד הסמכה: "רכש ותחזוקה של מוצרים"

  • פתחו והשתמשו במקורות אספקה
  • השוו והעריכו הצעות
  • אחסן סחורה כראוי
  • הכן ולטפל במוצרי צריכה כראוי לעבודה
  • להבטיח טיפול במוצר, להשתמש באנרגיה בצורה חסכונית
  • להצדיק השקעות נדרשות

מיקוד הסמכה: "מבדר אורחים"

  • הכנה, הכנה והגשת אוכל בהתאם לכללים וטכניקות עכשוויות
  • הכינו והגישו משקאות בצורה מקצועית
  • הכנה והכנה של חדרי מסעדה ואירועים תוך התחשבות באירוע ובאוכל והשתייה

דרישות קבלה

תעודת מדריך (AdA) – אם עדיין אין לך, תסיים זאת במסגרת קורס המאסטר שלך ב-Poppe & Neumann

לאחר סיום ההכשרה המקצועית בהצלחה, תהיה לך לפחות 3 שנות ניסיון מקצועי רלוונטי בזמן הבחינה. כלומר: אתה יכול להתחיל בלמידה מרחוק רק 6 חודשים לאחר ההכשרה המקצועית שלך, שכן תמשיך לעבוד במהלך הלימודים ולפיכך תהיה לך את העיסוק המקצועי הנדרש עד למועד הבחינה.

אבל גם אם אין לך תואר כמומחה למסעדות, אבל יש לך 8 שנות ניסיון מקצועי בזמן הבחינה, אתה יכול לעשות מאסטר במסעדה. המשמעות היא שתוכלו להתחיל בלמידה מרחוק עם 5 וחצי שנות ניסיון מקצועי, עליהן תמשיכו לעבוד במהלך הלימודים ובכך תצטיידו בניסיון המקצועי הדרוש בזמן הבחינה.

משך הלימודים ועלויות

מתאר זמני

למידה מרחוק (30 חודשים, כולל מבחן AdA, 24 חודשים ללא מבחן AdA)

בשלב זה של הלמידה מרחוק, תקבל את מכתבי ההוראה שלך ברצף חודשי. הנושא מכין אותך לבחינה להיות מאסטר מסעדה IHK.

סמינר 1 (מבחן כושר מאמן 4 ימים)

לאחר סיום מוצלח של החלק הראשון של קורס הלמידה מרחוק "הכשרת המאמנים", לאחר הערכה וציון משימות הבקרה החיצונית, אנו מזמינים אותך לסמינר ובלוק בחינות בן 4 ימים.

סמינר זה מובל במשך שנים רבות על ידי כריסטוף לדוויג, הבעלים והמנהל של מלון Fernschule Poppe & Neumann (בעצמו בוחן ב- IHK פרנקפורט אם מיין במשך שנים רבות).

אנו מזמינים אתכם למלון ההדרכה של מלון Fernschule Poppe & Neumann וכמובן, דאגנו שתתארח ותאכיל אתכם בצורה סבירה במשך ארבעת הימים.

הסמינר והבחינה מתקיימים במלון ההכשרה, כלומר תחילה תתכוננו באופן אינטנסיבי במשך יומיים לבחינת IHK בכתב, המתקיימת במקום.

לאחר הבחינה בכתב יתורגלו הבחינה בעל פה וההדרכה וביום הרביעי תיגשו לבחינה מול ועדת הבחינות של IHK שנסעה למלון ההכשרה.

סמינר 2 (5 ימים)

לאחר סיום מוצלח של כל קורס הלמידה מרחוק, לאחר הערכה וציון מטלות הבקרה החיצונית, אנו מזמינים אותך לחלק הראשון של סמינר העצמת הבחינות (שלב הנוכחות).

בבלוק בן 5 הימים "הכנה לבחינה בכתב בכישורים הקשורים לעסקים", תתכוננו בפירוט לבחינה הכתובה הבאה ב"כישורים הקשורים לעסקים" על ידי המרצים המומחים המוסמכים שלנו - שהיו מומחים מוצלחים מה- תעשייה במשך שנים. בסמינר עוסקים בתכני הבחינה בכתב באופן אינטנסיבי ובאופן מבחן.

כעת יש לך שישה שבועות להעמיק את מה שלמדת ולהיכנס לאווירה לבלוק הסמינריוני הבא.

סמינר 3 (5 ימים)

החלק השלישי של שלב הנוכחות משמש להכנה - שוב בהנחיית המרצים שלנו - לבחינה הכתובה שלאחר מכן "כישורים ספציפיים לפעולה" וכן לדרישות הבחינה המעשית והבעל-פה.

שישה שבועות לאחר מכן (ה-IHK צריך זמן זה כדי להעריך את הבחינות הכתובות), כל המשתתפים חוזרים לבחינה המעשית והבעל-פה. הודות להכנה ותמיכה מושלמת, לאחר מכן תחזיקו בידיכם את תעודת האומן שלכם.

כמובן שנעדכן אתכם מראש לגבי אפשרויות הלינה וההסעדה במהלך ימי עיון ומבחנים.

בסיס

ניתן להירשם בכל עת - הקורס מתחיל ב-1 או 15 בכל חודש.

שכר הלימוד

אם אתה לוקח את הקורס כולל מבחן ההתאמה למאמן, שכר הלימוד הוא 149.00 אירו לחודש (סה"כ עלויות אירו 4,470.00 אירו).

ללא מבחן כושר מאמן (כי כבר עברת אותו), שכר הלימוד החודשי הוא €147.00 (סה"כ עלויות €3,528.00).

תקופה רגילה

תקופת הלימוד המקובלת לקורס, לרבות מבחן ההתאמה למאמן, היא 30 חודשים. ללא מבחן מיומנות מאמן, זה 24 חודשים.

כמובן שניתן - ללא עלויות נוספות - לקצר או להאריך את קורס הלמידה מרחוק באופן פרטני. הכל תלוי בכמה זמן יש לך ללמוד וכמובן שאתה עומד בתנאי הקבלה בזמן הבחינה.

מימון ומימון

תשלום חודשי

ב-Poppe & Neumann, אתה משלם בנוחות את שכר הלימוד שלך בתשלומי קורס חודשיים.

לחסוך מיסים

אתה יכול לתבוע עד 4,000.00 אירו בשנה להכשרה נוספת שלך ב-Poppe & Neumann כהוצאות הקשורות להכנסה. לאחר תום השנה הקלנדרית תקבל מאיתנו אישור על תיאום מס שכר שנתי.

בדיקת השכלה

על מנת לנטרל את המחסור המתקרב בעובדים מיומנים, מדינות פדרליות רבות הקימו תוכניות תמיכה משלהן תוך שימוש בכספים מהקרן החברתית האירופית. כמוסד חינוכי מוכר, אתה יכול ליהנות מסבסוד מיוחד זה עבור עלויות ההשתלמות.

על בית הספר

שאלות

קורסים דומים

  • קורס גבוה בניהול חברות קייטרינג ומזון ומשקאות
    • Madrid, ספרד
    • Barcelona, ספרד
    • + 1 יותר
  • מאסטר בכיר בניהול מלונות, חברות קייטרינג ומזון ומשקאות
    • Madrid, ספרד
    • Barcelona, ספרד
    • + 1 יותר
  • קורס הרחבה אוניברסיטאי ניהול הכנסות במרכזי קייטרינג
    • Madrid, ספרד