מגיסטר למדעים בתקנות בטיחות מזון
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Online USA
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
למידה מרחוק
מֶשֶׁך
1 - 5 שָׁנָה
לִפְסוֹעַ
משרה חלקית
שכר לימוד
בקש מידע
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
בקש מידע
מבוא
המאסטר למדע בתקנות בטיחות מזון נועד לספק לתלמידים הבנה של המורכבות המשפטית והרגולטורית של ייצור מזון, תיוג והפצה. התוכנית תספק לסטודנטים את הידע הדרוש לחברות וארגונים הגדלים, מעבדים, מפיצים או מוכרים מזונות ומשקאות תוך עמידה בחוקים הרגולטוריים הפדרליים והממלכתיים להפקת, הפצה ומסחור של מוצרי מזון.
עם השלמת תואר שני במדעי בטיחות מזון, התלמידים:
- להפגין שליטה של מיומנויות חשיבה טכניים וחשובים להגשת תקנות בטיחות מזון וחוקים
- לעצב, לפתח וליישם הגשות רגולטוריות בטיחות מזון
- לנתח ולהעריך תקנות בטיחות מזון תקנות, תקנות, מסמכי הדרכה והגשות.
על הסטודנטים להשלים את כל הלימודים האקדמיים בתואר שני או בתעודה תוך חמש שנים.
תקופת החמש שנים מחושבת מתחילת הקורס הראשון הנחשב לתואר (כולל משך הזמן בהרשמה מתמשכת). ההרשמה המתמשכת אינה מפסיקה או מרחיבה את דרישת הגבלת הזמן. מגבלת זמן זו כוללת כל קורסים שנלקחו בבית ספר אחר של ג 'ונס הופקינס / חלוקה שאושרו לספור לקראת תואר או תעודה. במידת הצורך, התלמידים יכולים לבקש מוועדת התוכנית שלהם הארכה של זמן כדי להשלים את התוכנית שלהם מעבר להגבלת חמש שנים.
אם הארכה מוענקת, היא תועבר במכתב, ומגבלת חמש השנים גדלה לפי הזמן שנכלל בהרחבה. ניתן להארכה לסמסטר עד שנה שלמה, ובנסיבות נדירות במשך שנתיים.