מאסטר בניהול מזון ומשקאות
Euroinnova International Online Education
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Atarfe, ספרד
שפות
ספרדית
פורמט לימוד
למידה מרחוק
מֶשֶׁך
725 שעה (ות
לִפְסוֹעַ
זמן מלא, משרה חלקית
שכר לימוד
EUR 2,380 / per course
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
בקש מידע
מבוא
מאסטר מאושר זה בניהול מזון ומשקאות מציע לך את הכישורים המקצועיים הדרושים לפיתוח הקריירה שלך ולשיפור יכולת התעסוקה שלך. בנוסף, קבל תואר כפול עם 5 נ"ז בתחרויות וסוכנויות תעסוקה.
הפוך את זה לאפשרי עם Euroinnova
במאסטר זה בניהול מזון ומשקאות מתמקד בתחום המלונאות והמסעדות שבו הוא מבוקש, יותר ויותר אנשים רוצים להיות חלק מהעולם הזה. אנשים רבים מתמחים בניהול מזון ומשקאות. הופעת משרות חדשות יוצרת הזדמנויות גדולות בתחום האירוח הבינלאומי הדורש את ההסמכה הגבוהה ביותר כגון תואר שני זה להתמקם בקו החזית ולכסות את הצרכים במטרה להיות התחרותי ביותר האפשרי בשל התחרות הגדולה הקיימת כבר במגזר שבין בתי מלון למסעדות.
מידע על התכנים הנלמדים במאסטר
המטרה העיקרית של הכשרה איכותית זו היא השגת ההכנות והידע הדרושים לניהול המגמות והאסטרטגיות העדכניות ביותר בתחום השיקום. הכירו את הפרוטוקולים לניהול כלי עיצוב חדשים וניהול אנושי, מסחרי וכספי של החברה.
מתודולוגיית הקורס
המתודולוגיה של מאסטר זה נלמדת באופן מקוון לחלוטין. כל החלקים הכלולים בפעולת הכשרה זו יתחלפו בין התכנים המעשיים והתיאורטיים, יוקצה לך מורה מוסמך בתחום המסעדנות, שיעזור לך לפתור את השאלות האפשריות ויבחן אותך כדי להתגבר על הכישורים הדרושים כדי להפוך ל מומחה בניהול מזון ומשקאות.
אנו מאמינים שכדי ללמוד בצורה נכונה עליך להיות בעל שני היבטים בסיסיים; הראשון הוא שהקורס מכוון באמת להיבטים החשובים והחיוניים ביותר להבנה מלאה של הנושא שצריך להתגבר עליו; השנייה היא שלסטודנט יש אמונה חזקה בכך מבלי לאבד את האשליה, זה מצידנו לא יקרה כאשר נמצא תוכן מעודכן בשוק העבודה.
ב-Euroinnova מציעים לכם הכשרה חינוכית איכותית זו המכוונת למגזר המסעדנות, התמחו כמאסטר בשחזור והשג את המטרות המקצועיות שלכם. אלפי אנשים לא יכולים לטעות! תלמידים רבים כבר נתנו את אמונם שוב, והתאמן שוב עם Euroinnova, שעלינו להודות לו לחלוטין. הצוות שלנו עובד כל יום כדי להחזיר את האמון הזה. נצלו את ההזדמנות הזו! ולקחת עכשיו עם המאסטר בניהול מזון ומשקאות חומר דידקטי הקשור להכשרה הנוכחית.
אם יש לך שאלות, אל תהסס לבקש מידע בערוצי התקשורת שלנו כגון הרשתות החברתיות שלנו, אתר האינטרנט, שירות הלקוחות או פשוט באמצעות צוות היועצים שלנו. זהו, וההחלטה לשפר את הקריירה שלך היא שלך. למה אתה מחכה?
אנחנו נחכה לך!
מאפיינים כלליים
סיכום הזדמנויות המאסטר המקצועי בניהול מזון ומשקאות:
הכרת המציאות הנוכחית של תחום התיירות בכלל ושל המגזר המלונאי והגסטרונומי בפרט, כמו גם הרלוונטיות של פיתוח אסטרטגיות מתאימות, חיונית לכל סוגי החברות בתחום האירוח והקייטרינג בכלל. לכן באמצעות תואר שני זה בניהול מזון ומשקאות, מוצעים לסטודנטים את הכישורים הנדרשים כדי להפוך למומחים ב- F&B, הכשרה לאחראית על הכוונה וארגון מחלקת המזון והמשקאות בבתי מלון, מסעדות וכו '.
מטרות אב בניהול מזון ומשקאות:
בין מטרות המאסטר בניהול מזון ומשקאות אנו יכולים להדגיש את הדברים הבאים:
- ניתוח ועיצוב תהליכי הקמה, שירות וסגירה במסעדה, וזיהוי כל אחד משלביה.
- נהלי עיצוב להצגה ושירות של הרחבות קולינריות כמו גם גימור מנות לאור הלקוח, המתאימות למחלקות שירות מזון ומשקאות.
- נתח כל מיני שירותים ואירועים מיוחדים בקייטרינג המתאימים למחלקות שירות מזון ומשקאות.
- ניתוח נהלי שירות אירועים בממסד המסעדה, זיהוי המשאבים הדרושים והתקציב הנגזר.
- נתח את תקני הפרוטוקול המשמשים באירועים מסוגים שונים המתקיימים במפעלי קייטרינג.
- לפתח בהצלחה תהליכי טרום שירות, שירות ואחרי שירות למזון ומשקאות במסעדות.
- הכירו את תהליך הכנת וגימור המנות לאור הלקוח.
- הפעל את תהליך הקמת הנחות והמציגים לז'אנרים קולינריים ועיבודים במסגרת כל סוג של שירות גסטרונומי ואירוע מיוחד בשיקום
- ביצוע תכנון מחלקת שירות מזון ומשקאות בהצלחה.
- הכירו את ארגון מפעלי ההסעדה.
- למד כיצד פועל תהליך הגיוס ותפקיד שילוב הצוות במחלקות שירות מזון ומשקאות.
- להעמיק את תפקיד ניהול צוותי העבודה במחלקות שירות המזון והמשקאות.
- הוא ילמד ניהול איכות במחלקות שירות מזון ומשקאות.
- הכירו את הפרוטוקול ואת הטיפולים הנכונים לאנשים.
- למד את הפרוטוקול הבסיסי ואת נורמות ההתנהגות המתאימות בקייטרינג.
- הטמע את הנהלים שיש לפעול ביחס לפרוטוקול בארגון אירועים.
- תאר את המבנה הארגוני של המסעדות.
- דע את התקנות החלות על מפעל מסוג זה.
- לפתח את ההיבטים הרלוונטיים ביותר הקשורים לניהול מסעדות.
- לכוון ולתאם הן את הצוות והן את התהליכים הניהוליים והחשבונאיים של המסעדות.
- הציגו את קובעי הסיכונים התעסוקתיים במסעדות.
אפשרויות הקריירה של המאסטר בניהול מזון ומשקאות:
מאסטר זה בניהול מזון ומשקאות יגדיל את ההכשרה שלך בתחום השיקום ויאפשר לך לפתח את הפעילות המקצועית שלך כראש שיקום, מנהל מסעדות וכמנהל רכש.
למה מכין המאסטר לכיוון מזון ומשקאות אותך:
הודות לידע שפותח לאורך מאסטר זה בניהול מזון ומשקאות, תוכל לאמן את עצמך להיות אחראי על ניהול וארגון מחלקת המזון והמשקאות בבתי מלון, מסעדות וכו '.
מיהו המאסטר בכיוון מזון ומשקאות המיועד ל:
המאסטר בניהול מזון ומשקאות מיועד לאנשי מקצוע בעולם הקייטרינג, התיירות והאירוח, במיוחד אלה המחזיקים בתפקידי ניהול, וכל המעוניינים לרכוש ידע הקשור בניהול כל סוג של שיקום ממסד.
אופיו הרשמי של ההכשרה:
הכשרה זו אינה כלולה במסגרת ההכשרה הרשמית המוסדרת (חינוך לגיל הרך, חינוך יסודי, חינוך תיכון, FP הכשרה מקצועית רשמית, בוגר, תואר אוניברסיטאי, מאסטר רשמי באוניברסיטה ודוקטורט). לכן מדובר בהכשרה משלימה ו / או התמחות, שמטרתה רכישת כישורים מסוימים, יכולות או כישורים בעלי אופי מקצועי, הניתנים להערכה כראוי בלוחות דרושים ו / או בחינות תחרותיות, תמיד במסגרת מדריך ההכשרה. ו / או הדרכה מתמשכת, תמיד חשוב לבדוק את הדרישות הספציפיות להערכת בנק העבודה הציבורי הספציפי שאליו אנו מעוניינים לפנות.