מאסטר במטבח, שף ושף מקצועי
Euroinnova International Online Education
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Atarfe, ספרד
שפות
ספרדית
פורמט לימוד
למידה מרחוק
מֶשֶׁך
800 שעה (ות
לִפְסוֹעַ
זמן מלא, משרה חלקית
שכר לימוד
EUR 2,380 / per course
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
בקש מידע
מבוא
הירשם למאסטר בישול מקוון זה והפוך לשף מומחה. תן לקריירה המקצועית שלך את הדחיפה שמגיעה לך והדגש את ההכשרה שלך בשוק עבודה יותר ויותר תחרותי הודות לבית הספר לעסקים Euroinnova.
המטבח, אמנות גסטרונומית
רעיון המטבח מעורר השראה לאנשים רבים ברחבי העולם, בכל מדינה הבישול מתבצע בצורה מיוחדת, הוא משדר את מנהגיו ומסורותיו המשקפות את אורח חייה של אוכלוסייה ספציפית, בהיותה האמנות הקולינרית האהובה על כל העולם.
החברה בערים הגדולות שינתה הרגלי אכילה רבים, רבים בוחרים בדבר הקל ופונים למזון מהיר, בהיותם מזון לא מפותח ונחשב לא בריא מכיוון שהוא מכיל חומרים לא טבעיים הנכנסים לגופנו מכיוון שהם כוללים חומרים משמרים רבים ו- GMO שמייצרים זמן רב דעות קדומות לטווח הבריאות שלנו.
לכן עלינו להיות מודעים עד כמה חשוב מזון בריא ולא לפנות למזון מהיר או לסוגי מזון אחרים שאינם מייצרים הטבות כפי שהוגדרו על ידי מדעי הבריאות. לאחר שכבר ידענו את חשיבות המטבח באדם ועיבודו שלו הקשור למאכלים בריאים בהם מובן כי זהו תפקיד בסיסי ומהותי בהתפתחות האדם.
מה תלמדו?
בזכות המאסטר המקוון הזה של שף ושף מקצועי, בעל תואר אוניברסיטאי רשמי, הוא ילמד אותך טכניקות וידע בתחום הקולינריה, ויהפוך למומחה בתחום.
לאחר התמחות, תוכל להפוך לשף מאסטר על ידי היותו שף מוסמך ביותר המוביל צוות מטבח משלו. בכל המסעדות הגדולות יש מאסטר שף שאחראי על בחירת הנושאים והכנת התפריטים וכן הערכה וניהול של ההכנה והתהליך במטבח.
למי זה?
הוא מתמקד באנשים המסורים בתחום האירוח ובמודלים עסקיים המוקדשים למסחור של מזון מבושל, חברות אחסון ואריזה, מזון גולמי וכל ההיבטים הקשורים לתחום הקולינריה והמזון. התזונה.
מתודולוגיית הקורס
האם עדיין יש לך ספקות? אל דאגה, ב-Euroinnova אנו קשובים לצרכים שלכם ונפתור כל ספק ללא התחייבות. לבקש גישה! דרך הרשתות החברתיות שלנו, שירות הלקוחות, האתר או דרך צוות הייעוץ שלנו. בנוסף, אם תירשם עכשיו תהיה לך בהישג יד רכישת חומר דידקטי הקשור לגסטרונומיות הבולטות בעולם.
יש לציין כי מאסטר זה בבישול. השף המקצועי והשף דה -מטבח נלמד מרחוק לחלוטין, מה שמאפשר לך גמישות רבה יותר כאשר אתה לומד ומשלב אותו עם העבודה והחיים האישיים שלך.
הירשם ל-Euroinnova ונצל את ההזדמנות הזו!
מאפיינים כלליים
סיכום ההזדמנויות המקצועיות לבישול מאסטר מקוון:
המאסטר הזה בבישול. טבח מקצועי ושף דה קולין מציעים לכם הכשרה מיוחדת בתחום. עלינו לדעת שמבחינת אזור האירוח והתיירות חשוב מאוד להעמיק ולרכוש את הידע של שף דה מטבח ו / או טבח מקצועי, בהיותו קורס בעל תכנים מעולים ואיתו תוכל לפתח את עצמך כמקצוען.
מטרות מאסטר קוקינה באינטרנט:
מאסטר זה בבישול יקל על השגת היעדים הבאים שנקבעו: הציגו את התלמיד בתחומי המטבח השונים, כמו גם את הידע בכלים, חומרים ורהיטים. ליזום את התלמיד בטכניקות של מחלקת המטבח. לארגן, לתאם ולשלוט על צוות העבודה ולנהל באופן פנימי את המחלקה שלך. ארגן תהליכי עבודה למיטוב הניהול והניהול של הממסד. דע את מאפייני המוצרים הכרוכים בהכנת המנות.
- לנתח, לכוונן ולבצע את תהליך הביצוע והשימור של פירוט בסיסי של יישומים מרובים המתאימים להכנת מנות עוקבות עם ירקות, קטניות מיובשות, פסטה, אורז, ביצים, דגים, סרטנים, רכיכות, בשר, עופות וציד, מאפים וקינוחים יסודיים.
- ניתוח, כוונון ויישום הטכניקות הבסיסיות לאפיית ובישול ירקות, קטניות מיובשות, פסטה, אורז, ביצים, דגים, סרטנים, רכיכות, בשר, עופות ומשחקי, ובמקרה המתאים, שימור, לקבלת הכנות קולינריות ומנות יסודיות. וקינוחים.
- לנתח, לכוונן ולבצע את תהליך ההתחדשות הנדרש על ידי תכשירים קולינריים המבוססים על ירקות, קטניות מיובשות, פסטה, אורז, ביצים, דגים, סרטנים, רכיכות, בשר, עופות וציד, כמו גם תכשירי מאפה בסיסיים וקינוחים יסודיים, לשימוש מאוחר יותר או לצריכה.
- ניתוח וביצוע פעולות הגמר של תכשירי מאפה בסיסיים וקינוחים יסודיים ועיבודים קולינריים של ירקות, קטניות מיובשות, פסטה, אורז, ביצים, דגים, סרטנים, רכיכות, בשר, עופות ומשחק בהתאם להגדרתם, מצבם וסוג השירות שלהם, להגיב לשיווק אופטימלי.
- התאמן על וריאציות אפשריות בהרחבות קולינריות, בוחן שינויים מבחינת טכניקות, צורות וחתכים של ז'אנרים, מרכיבים חלופיים, שילוב של טעמים וצורת הצגה וקישוט.
- העריכו את המידע הנוצר במונחים של טעמים, ציפיות או צרכים של דרישה פוטנציאלית, והסיקו את השינויים הדרושים בתהליך הייצור הקולינרי לביצוע ההתאמות המתאימות.
- לנתח הרחבות קולינריות המתארות את תהליכי הביצוע שלהן.
- לבצע, לכוונן ולשמר עבודות קולינריות שבדרך כלל מורכבות ומייצגות את הערכים הגסטרונומיים האופייניים להן: טריטוריאליים או זמניים.
- עיצוב ועיצוב קישוטים לכל סוגי הפריטים הקולינריים, תוך שימוש בטכניקות הגרפיקה והקישוט המתאימות.
- נתח את תחום המסעדנות.
- נתח והגדר הצעות גסטרונומיות כגון תפריטים, אותיות או הצעות משמעותיות אחרות (גאלות, נשפים).
- הגדר מאפיינים של מזון ומשקאות תוך התחשבות בהצעות גסטרונומיות ספציפיות ורמת איכות המוצרים.
- חשב את צרכי האספקה החיצוניים והפנימיים של jaeneros הקשורים להצעות גסטרונומיות ספציפיות, וכתוב את הזמנות הבקשה.
- לפתח את תהליך האספקה הפנימי של jaeneros ועיבודים בסיסיים של יישומים מרובים בהתאם להצעות הגסטרונומיות או תוכניות עבודה נחרצות, בהתייחסו לירקות, קטניות מיובשות, פסטה, אורז וביצים.
- לבצע את קבלת המזון והמשקאות לאחסוןם ולהפצתם לאחר מכן.
- לנתח מערכות אחסון מזון ומשקאות ולבצע את הפעולות הגלומות בהתאם למערכות שנבחרו.
- חשב עלויות חומרי גלם כדי לאמוד מחירים אפשריים של הצעות גסטרונומיות נלוות.
- להכיר וליישם את התקנים והאמצעים החלים והדרושים להבטחת איכות ההיגיינה-סניטריים של פעילות האירוח.
- להעריך את הבעיות הסביבתיות שמקורן בעסקי המלונאות.
הזדמנויות מקצועיות לבישול מאסטר מקוון:
הודות למאסטר זה בבישול תגדיל את ההכשרה שלך בתחום האירוח ותאפשר לך לפתח את הפעילות המקצועית שלך הן בחברות גדולות, בינוניות וקטנות, בעיקר בתחום האירוח, אם כי תוכל לעבוד בעצמך גם במפעלים קטנים באזור תחום תת קייטרינג.
למה מכין אמן הבישול המקוון אותך:
המאסטר הזה בבישול. טבח מקצועי וראש מטבח מכין אותך לרכוש ידע ספציפי בתחום על ידי פיתוח בתלמיד כישורים לתפקד באופן מקצועי בתחום.
למי מיועד אמן הבישול המקוון:
המאסטר הזה בבישול. שף ושף מקצועי מיועד לכל המתעניינים בתחום האירוח והתיירות ורוצים להתמחות בשף ו / או בשף מקצועי.
אופיו הרשמי של ההכשרה:
הכשרה זו אינה כלולה במסגרת ההכשרה הרשמית המוסדרת (חינוך לגיל הרך, חינוך יסודי, חינוך תיכון, FP הכשרה מקצועית רשמית, בוגר, תואר אוניברסיטאי, מאסטר רשמי באוניברסיטה ודוקטורט). לכן מדובר בהכשרה משלימה ו / או התמחות, שמטרתה רכישת כישורים מסוימים, יכולות או כישורים בעלי אופי מקצועי, הניתנים להערכה כראוי בלוחות דרושים ו / או בחינות תחרותיות, תמיד במסגרת מדריך ההכשרה. ו / או הדרכה מתמשכת, תמיד חשוב לבדוק את הדרישות הספציפיות להערכת בנק העבודה הציבורי הספציפי שאליו אנו מעוניינים לפנות.