תעודה במיומנויות אפייה (מקוון)
Centennial College
מידע מפתח
תבחר מיקום
מיקום הקמפוס
Online Canada
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
1 שָׁנָה
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
CAD 2,721 / per year *
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
בקש מידע
* שכר לימוד 2 סמסטרים סטודנטים קנדיים; 15,693 CAD - שכר לימוד 2 סמסטרים סטודנטים בינלאומיים
מבוא
- קוד תוכנית : 1860
- בית ספר : בית ספר לאירוח, תיירות וקולינריה
- תעודה : תעודת מכללת אונטריו
- סוג תכנית : תכנית על-תיכונית
- אורך התוכנית : שנה/2 סמסטרים
- מיקום : באינטרנט
תוכנית כישורי האפייה תוכננה במיוחד כדי לענות על דרישות התעשייה עבור אופים מקצועיים. בין אם אתם שואפים לעבוד בתוך חברה גדולה או רוצים לעסוק בעסקי אפייה משלכם, מיומנויות האפייה הבסיסיות שתלמדו בתכנית קולינרית זו יביאו אתכם לשם.
מכיסוי כישורי קישוט וגימור משובחים ועד טכניקות ייצור בכמות גדולה, תוכנית זו תגרום לך להיות מוכן לעבודה עם סיום הלימודים. כדי להגביר עוד יותר את יכולת התעסוקה שלך, תעזוב את תוכנית מיומנויות האפייה עם הסמכות חשובות בתעשייה כגון Smart Serve, Safe Food Handlers והחייאה.
מגזר האפייה המסחרי הוא אחד מהענפים הנרחבים והדינמיים ביותר בעולם, עם אפשרויות קריירה בלתי מוגבלות.
זו תוכנית ההדרכה והמודעות שלך למשמרת
תוכנית זו כוללת הכשרה חדשנית בתעשייה והסמכה למודעות, It's Your Shift. ההסמכה תצייד אותך בידע מכריע ותספק משאבים עדכניים המתמקדים במניעת הטרדה מינית ונהלים בטוחים להתערבות כעובד או מנהל בחזית. זה יתמוך בך, כשאתה נכנס לתעשיית האירוח, להפוך למוביל במניעת הטרדה מינית ולתרום לאבולוציה של סביבות עבודה בטוחות ומסבירות פנים.
תוכנית Ocean Wise
בית הספר לאירוח, תיירות וקולינריה ובית הקפה והמסעדה המקומיים משתמשים במוצרי Ocean Wise טעימים וידידותיים לאוקיינוס. Ocean Wise היא תוכנית שימור וחינוך שעובדת עם שפים, מסעדות וספקי פירות ים כדי לעזור להם עם מקורות קיימא של פירות ים.
הסמכת Feast On®
Centennial Collegeבית הספר לאירוח, תיירות וקולינריה של בית הספר הפך למוסד האקדמי הראשון שקיבל את הסמכת Feast On® עבור המקור שלו למוצרי מזון ומשקאות מקומיים המשמשים בתכניות האקדמיות, כמו גם עבור פעולות שירותי המזון החווייתיות של בית הספר. ברית התיירות הקולינרית הקימה את תוכנית ההסמכה של Feast On כדי להכיר בעסקים המחויבים להשיג מזון ושתייה שגודלו וייצורו באונטריו.
קבלה
תכנית לימודים
סמסטר 1
- BAKE-105 תאוריה לאומנויות קונדיטוריה I
- BAKE-111 מיומנויות לאפייה וקונדיטוריה I
- BAKE-122 פעולות מאפייה מסחריות
- COMM-160 / COMM-161 תקשורת מכללות 1
- עקרונות התזונה COOK-101
- אלקטי בחינוך כללי של GNED
- HOSP-101 מבוא למחשבים (באינטרנט)
- אישורי בריאות ובטיחות HOSP-102 לאירוח
- HOSP-115 מתמטיקה לאירוח
סמסטר ב '
- BAKE-205 תאוריה לאומנויות קונדיטוריה II
- BAKE-211 מיומנויות לאפייה וקונדיטוריה II
- BAKE-212 חקר חושי אופה
- BAKE-222 פעולות מאפייה מסחריות II
- COMM-170/171 תקשורת במכללה 2
- COOK-210 ניהול מטבח I
- COOK-250 אלקטיבי ותיירות
- עקרונות HOSP-320 לבקרת עלויות מזון, משקאות ועבודה
תוצאת התוכנית
עיקרי התוכנית
- בוגרי תכנית מיומנויות האפייה יכולים לעבור ישירות לשנה השנייה של התכנית לניהול אומנויות האפייה והקונדיטוריה
תוצאות למידה תעסוקתיות בתוכנית
תוצאות הלמידה המקצועיות של התוכנית מתארות מה בוגרי התוכנית הוכיחו שהם יכולים לעשות עם הידע והמיומנויות שהם השיגו במהלך לימודיהם. התוצאות קשורות קשר הדוק לצרכי מקום העבודה. באמצעות הערכה (למשל, משימות ומבחנים), הסטודנטים מאמתים את יכולתם לבצע תוצאות אמינות לפני סיום הלימודים.
- זהה את פעולתם ואת ההשפעות של מרכיבים זה על זה וחזה כיצד המוצר הסופי יושפע.
- בצע מתכונים לפתרון בעיות ופתרון בעיות.
- ביצוע טכניקות בסיסיות הכרוכות בייצור היומיומי של מאפייה וקונדיטוריה.
- להכיר ולהפיק מוצרי מאפה קלאסיים ומודרניים כאחד.
- יישם עקרונות ונהלי בטיחות מזון כפי שזוהו על ידי יחידת הבריאות המקומית.
- יישם עקרונות מתמטיים בסיסיים והמרות מתכונים, ניסוחי מאפייה ואחוזים.
- תרגול מיומנויות המשמשות בתפעול היומיומי של מאפייה, כולל בקרת עלויות, עלויות מזון, אחוזים, עלויות עבודה ובקרות מלאי.
אפשרויות קריירה
תחזית קריירה
- אופה מסחרי
- בייקר הפקה
- עוגת דקורטור
- יצרן מזון
English Language Requirements
אשר את מיומנותך באנגלית עם מבחן Duolingo אנגלית! ה-DET הוא מבחן אנגלית מקוון נוח, מהיר ובמחיר סביר המתקבל על ידי למעלה מ-4,000 אוניברסיטאות (כמו זו) ברחבי העולם.