דוקטור לפילוסופיה (PhD) במחקר במדעי המזון
Auream Phoenix University for Women
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Online
שפות
אנגלית, אִיטַלְקִית
פורמט לימוד
למידה מרחוק
מֶשֶׁך
1 - 4 סֵמֶסטֶר
לִפְסוֹעַ
זמן מלא, משרה חלקית
שכר לימוד
EUR 2,275
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
בקש מידע
מבוא
דוקטורט במחקר באמצעות למידה מרחוק מוענק לאחר סיום מוצלח של התמחות מחקר תיאורטית. מחקר זה מוצג בצורת עבודת דוקטורט. הדוקטורט (דוקטור לפילוסופיה) הוא התואר הדוקטור היחיד שניתן להשיג באמצעות למידה מרחוק. הדרישה העיקרית לדוקטורט מקוון באמצעות למידה מרחוק היא להציג ולדון בתזה של לפחות 100 עמודים לבדיקה והערכה של ועדה אקדמית באוניברסיטת סלינוס.
מחקר בתחום זה של מדעי המזון אמור לספק נתונים כיצד לספק לאוכלוסיית העולם מזון בטוח, מזין, מעורר תיאבון ובמחיר סביר. השגת מטרה זו מצריכה לימוד מעמיק של נושאי עיבוד, אריזה, הפצה והערכה של מזון. זה מערב דיסציפלינות רבות ומשתמש בעקרונות של ביולוגיה, מיקרוביולוגיה, כימיה, ביוכימיה, ביוכימיה, תזונה, פיזיקה והנדסה כדי לפתור בעיות מעשיות הקשורות לתעשיית המזון. מדעני מזון היו בין הראשונים שעבדו עם ביוטכנולוגיה. מדעני מזון עובדים עם מזון מרגע יציאתו מהחווה ועד לאחסון המוצר הסופי, כולל כל פעולות העיבוד, ההכנה וההפצה. בנוסף, הם קובעים את הגורמים המשפיעים על הבטיחות, הערך התזונתי והקבילות של המזון.