מסננים
חפש כאן לבתי ספר ואוניברסיטאות מובילים לתואר ראשון!
המחלקה למדעי המזון ותזונת האדם באוניברסיטת אילינוי גאה להציע תואר שני ללא תזה. רבים מהתלמידים בתכנית זו הם אנשי מקצוע עובדים. אפשרות המסירה המקוונת מנגישה את התוכנית לסטודנטים ... +
תואר שני בביטחון ובאיכות המזון, מאפשר הסתגלות לידע מדעי בתחום המזון, להוראות החקיקה המשתנות ללא הרף ולעדכון תקני האיכות החלים על בטיחות המזון. לימוד התואר השני בביטחון תזונתי ... +
המאסטר למדע בתקנות בטיחות מזון נועד לספק לתלמידים הבנה של המורכבות המשפטית והרגולטורית של ייצור מזון, תיוג והפצה. התוכנית תספק לסטודנטים את הידע הדרוש לחברות וארגונים הגדלים, ... +
זכה במלגה בשווי של עד 10,000.00
העיצוב המתמחה באוכל למזון משלב כישורי עיצוב נרחבים עם כישורים נושאיים וספציפיים בתחום המזון, הקשורים למדעי הרוח, מדעי הגסטרונומיה, הנדסה וטכנולוגיית מזון. לפיכך, היא מספקת יכו ... +
אוניברסיטת מטרופוליטן במנצ'סטר סוללת את הדרך במחקר תזונתי ומדעי המזון מאז שנת 1880. תואר שני ייחודי למדעי המזון והחדשנות משלב את המומחיות העשירה של מנצ'סטר מט עם טכנולוגיה חדש ... +
זוהי תוכנית למידה מקוונת המיועדת לתלמידים בעלי רקע חקלאי רלוונטי הקשור מזון נלהב לרכוש ידע מעמיק של בטיחות המזון. MSc תוכנן במיוחד כדי לספק גישה בטיחות מזון הוליסטית באמת שרשר ... +
תוכנית זו באינטרנט שואפת לפתח מזון תעשיית ייצור הצוות, במיוחד אלה עובדים בתחום הבטחת איכות טכנית NPD, עם התייחסות ספציפית ויישום בפועל שלהם. ... +
תואר שני זה מיועד לבוגרי בכימיה, ביולוגיה, רוקחות, וטרינריה, טכנולוגיה מזון, אגרונומים או כל תואר באוניברסיטה הקשורות בתחום המזון. ... +
בסופו של מאסטר (MBA) בתזונה ואמנויות בישול תכנית לימודים (ניהול שירות מזון) הבוגרים ישלבו תאוריה עם ניסיון העבודה שלהם ולהציג את ידע קול של התזונה ובישול לאמנויות (ניהול שירות ... +
השתמש בידע שתרכוש מתכנית זו כדי להרחיב את העיסוק שלך בתחומים הקשורים לבריאות או להשלים את הרקע שלך בתחומים כמו ביולוגיה, חינוך, מדעי התעמלות, עיתונאות, שיווק ועוד כדי לעמוד בי ... +
התוכנית לבטיחות מזון מיועדת לאנשי מקצוע עובדים. אופיו הבין-תחומי מאפשר לסטודנטים ללמוד מפקולטות מוכשרות בכל מדעי החקלאות, המזון והחיים. תוכנית זו מרחיבה את הידע המדעי בנושא בט ... +
אבטחת המזון עוסקת בזמינות, גישה וניצול של מזון בטוח, מזין ובריא לכל, במיוחד קבוצות פגיעות בחברה.