MSc במדעי המזון ותזונת האדם
University of Illinois at Urbana-Champaign - College of Agricultural, Consumer and Environmental Sciences
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Champaign, ארצות הברית
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
למידה מרחוק
מֶשֶׁך
1 - 3 שָׁנָה
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
USD 712 / per credit *
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
Sep 2024
* לפי שעת אשראי (32 שעות אשראי הנדרשות להשלמה). עלות כוללת 22,784 דולר
מלגות
חקור הזדמנויות למלגות כדי לעזור במימון הלימודים שלך
מבוא
המחלקה למדעי המזון ותזונת האדם באוניברסיטת אילינוי גאה להציע תואר שני ללא תזה. רבים מהתלמידים בתכנית זו הם אנשי מקצוע עובדים. אפשרות המסירה המקוונת מנגישה את התוכנית לסטודנטים במקומות שונים, שעשויים גם לאזן בין לוח הזמנים לקריירה שלהם.
תוכנית הלימודים לתואר שני מחוץ לקמפוס נוצרה בשנת 1973 ומאות סטודנטים קיבלו את התארים שלהם באמצעות התוכנית. מערכת ההעברה המקוונת החיה, שהוקמה בשנת 2010, מקיימת את תכנית הניסוי האיכותית שאינה תזה, אשר ידועה האוניברסיטה המכובדת הזו.
קבלה לתכנית מקוונת למדעי המזון המקוונים
סטודנטים המעוניינים לחפש תואר שני מקוון במדעי המזון חייבים להגיש בקשה להתקבל למכללת בוגרים באוניברסיטת אילינוי באורבנה-שמפיין. ניתן לעבור קורס מקוון ספציפי מבלי להיות בתכנית לתואר או להתקדם לקראת תואר שני.
COVID-19 שינויים זמניים בתהליך הבקשה
בשל ההשפעה של COVID-19 על מרכזי בדיקה, FSHN תוותר באופן זמני על דרישת GRE של המחלקה עבור כל מועמדי אביב / סתיו 2021.
כמו כן, מכללת הבוגרים תקבל כעת באופן זמני את תוצאות בחינות המבחן באנגלית בדואולינגו למבחנים שנלקחו בין התאריכים 1 בפברואר ל -1 באוגוסט 2021. מבחן דואולינגו באנגלית יתקבל כחלופה ל- TOEFL ו- IELTS להוכחת מיומנות אנגלית עבור מועמדים מושפעים.
לקבלה למכללת בוגרים
נדרש תואר בגרות. רצוי, אך לא נדרש, שתואר זה יהיה קשור למדעי הפיזיקה, הביולוגיה, החקלאות או ההנדסה.
קורסי הרקע הנדרשים כוללים כימיה כללית, כימיה אורגנית, מיקרוביולוגיה, פיזיקה וחשבון. אם חסר לך תחומי לימוד אלה, תוכל ללמוד קורסים בהתכתבות, קורסים אחרים לחינוך מרחוק או קורסים מסורתיים בכיתה (במכללה קהילתית או במוסד בן ארבע שנים) בכדי לעמוד בדרישות הקדם הנדרשות.
ה- TOEFL נדרש מכל הסטודנטים שלמדו במוסד שאינו דובר אנגלית לפני שלמדו באוניברסיטת אילינוי ולא היו להם 2 מתוך 5 השנים האחרונות של לימודים במשרה מלאה במוסד דובר אנגלית, או קיבלו השתלמות. תואר (שווה ערך ל- MS או יותר טוב) ממוסד דובר אנגלית.
מידע על הגשת מועמדות
בעת הגשת בקשה מקוונת, אנא בחר 10KS0037MSU [מדע המזון ותזונת האדם (מקוון) -MS].
כל החומרים התומכים (תמלילים מכל האוניברסיטאות בהן השתתפו, שלושה מכתבי התייחסות והצהרה אישית) חייבים להתקבל עד למועד האחרון להגשת הבקשה כדי להיחשב במלואם לקבלה בתקופה זו. חומרי תמיכה המוגשים לאחר המועד האחרון עלולים לגרום לעיכוב הבקשה לסמסטר עתידי.
מועדי הגשת מועמדות: אביב - 1 באוקטובר; סתיו - 1 במאי
הצעות קורס מקוונות
קורסים מקוונים מתואמים באמצעות המרכז לחדשנות בהוראה ולמידה (CITL). אנא בקר באתר כדי ללמוד עוד על קורסים מקוונים ולהירשם לקורסים הנוכחיים. אינך צריך להתקבל למכללת בוגר לפני ההרשמה לקורסים; עם זאת, כדי שזיכוי הקורס יחשב לתואר שני בתואר שני במדעי המזון, אתה חייב להתקבל לתכנית לתארים מתקדמים, או לעתור להעביר את נקודות הזכות לקורס לאחר שהתקבלת.
התוכנית המקוונת למדעי המזון של MS מציעה קורס אחד עד שלושה בכל סמסטר, כולל סמסטר קיץ. כל הקורסים המקוונים הם LIVE והסטודנט חייב להיות זמין להשתתף בזמן השיעור שצוין.
רשימה מלאה של קורסים זמינה להלן. כל הקורסים המקוונים הם LIVE.
FSHN 414 כימיה של מזון
בוחן את ההיבטים הכימיים של רכיבי המזון העיקריים: מים, פחמימות, חלבונים ושומנים; תכונות של פיגמנטים, מלחים ופיזור מזון. תנאי מוקדם: כימיה אורגנית. 3 שעות.
FSHN 440 שיטות סטטיסטיות יישומיות
שיטות סטטיסטיות הכוללות קשרים בין אוכלוסיות ומדגמים; איסוף, ארגון וניתוח נתונים; וטכניקות בבדיקת השערות עם מבוא לרגרסיה, מתאם וניתוחי שונות המוגבלים לתכנון אקראי לחלוטין ולעיצוב בלוקים מלא אקראי. תנאי מוקדם: אלגברה. 4 שעות.
FSHN 460 הנדסת עיבוד מזון
בוחן את יישום עקרונות הנדסת התהליך להמרה של חומרי גלם גולמיים למוצרי מזון מוגמרים. הנושאים כוללים יחידות ומידות, מאזני חומרים, מאזני אנרגיה, תרמודינמיקה, העברת חום, פסיכומטריה, קירור והפרדות מכניות. דרישות קדם: פיזיקה וחשבון. 3 שעות.
FSHN 461 עיבוד מזון I
עקרונות, פעולות יחידה ויישומים של שימור ועיבוד מזון בתהליכי טמפרטורה גבוהה, קירור והקפאה; כוללים העברת חום, קינטיקה, שינויים כימיים ומיקרוביאליים במזון כתוצאה מהעיבוד; הַרצָאָה. תנאי מוקדם: כימיה של מזון, מיקרוביולוגיה והנדסת מזון. 4 שעות.
FSHN 464 מדע וטכנולוגיה למשקאות
בוחן את המחקר, המדע והטכנולוגיה של ייצור משקאות בטוחים ואיכותיים באמצעות יישום כימי מזון, מיקרוביולוגיה של מזון ועקרונות עיבוד מזון. שעתיים.
FSHN 469 הנדסת חבילות
לימוד חוצה תחומים של החומרים, המכונות, המחקר, התכנון, הטכניקות, השיקולים הסביבתיים, האתיקה והכלכלה המשמשים בתעשיית האריזות העולמית בדגש על יישום טכנולוגיות משופרות לבעיות הייחודיות לאריזות מזון. הדגש על אופי האריזה הרחב והמערכתי יישמר לאורך כל הקורס. תנאי מוקדם: כימיה, פיזיקה, חשבון. 3 שעות.
FSHN 471 מזון ומיקרוביולוגיה תעשייתית
הקשר של מיקרואורגניזמים לייצור ושימור מזון, לתסיסה ועיבוד תעשייתי ולתברואה. תנאי מוקדם: כימיה אורגנית ומיקרוביולוגיה ניסיונית. 3 שעות.
FSHN 517 משקאות מותססים ומזוקקים
טכנולוגיית הייצור, המיקרוביולוגיה והכימיה (כולל כימיה קומפוזיציונית, כימיה של טעם וכימיה של הזדקנות) של משקאות מותססים ומזוקקים. תנאי מוקדם: מעמד של סטודנט לתואר שני, או קורס מיקרוביולוגיה של מזון וקורס כימיה מזון או ביוכימיה. שעתיים.
FSHN 518 כימיה של ליפידים במזונות
בחינה מפורטת של התכונות הכימיות והפיזיקליות של השומנים במזונות. תנאי מוקדם: כימיה של מזון. 3 שעות.
FSHN 519 כימיה וניתוח טעם
מספק לסטודנטים לתארים מתקדמים את הכלים וההבנה הנחוצים לחקר מערכות טעם אוכל מורכבות. התלמידים ילמדו: 1) טכניקות ניתוח מודרניות המשמשות להערכה כימית של מערכות טעם מזון, 2) טכניקות מקובלות להערכה חושית של טעם מזון, 3) גישות להערכה חושית-אנליטית משולבת של טעם מזון, ו -4) עקרונות כימיה בטעם אוכל עם דגש על מערכות טעמים מובנות היטב. 4 שעות.
נושאים מתקדמים FSHN 595 מדעי המזון
הרצאות מפורטות ו / או מחקרי מעבדה בנושאים נבחרים במדעי המזון. המחקר עשוי להיות נושאים מיוחדים בכל אחד מהתחומים הבאים: (א) כימיה של מזון; (ב) מיקרוביולוגיה של מזון; (ג) תזונה; (ד) עיבוד מזון / הנדסה. 1 עד 4 שעות. הנושאים המוצעים כוללים (אך אינם מוגבלים ל:
נושאים מתקדמים במדע החושי
קורס זה יעסוק בנושאים מעמיקים יותר ואקטואליים יותר במדעי החישה שמעבר לקורס מבוא חושי לתואר ראשון. נושאי הקורס העיקריים עליהם נדון הם הבסיס הפיזיולוגי והפסיכולוגי להערכה חושית, מודלים תורסטוניים במבחני ההבדל, שיטות סטטיסטיות רב משתנות ללימודי חישה. התלמידים ידונו ויבקרו עבודות מחקר עדכניות במדע החושי ויפתחו הצעה למחקר הערכה חושית. 3 שעות.
אנזימולוגיית מזון
עקרונות של תגובות אנזימטיות, גורמים המשפיעים על פעילות האנזים, ושימוש באנזימים ביישומים אנליטיים ועיבוד מזון. דן בהשפעת פרמטרים כגון ריכוז המצע והאנזים, ה- pH, הטמפרטורה והמעכבים על הפעילות האנזימטית. מספק ספציפיות ומנגנון פעולה של אנזימים בהקשר לתפקידם במזונות על ידי בחינת דוגמאות שנבחרו מתוך אנזימים בעלי חשיבות למדע המזון. לערב הרצאות ותרגילים הנפוצים במחקר בסיסי ויישומי באנזימולוגיה של מזון. דיונים קבועים של מאמרים שנבדקו לאחרונה על ידי עמיתים העוסקים בכיתות עיקריות של אנזימים. דרישה מוקדמת לביוכימיה. 3 שעות.
בטיחות מזון לביטחון תזונתי גלובלי
כיצד יכול בטיחות המזון לקדם זמינות וגישה למזונות המתאימים תרבותית לכל האנשים? התלמידים יחקרו שאלה זו על ידי עיסוק בספרות העומדת על מחלות מזון, טכנולוגיות הערכת סיכונים וניהול, וסיכוני בטיחות מזון ספציפיים לסחורות.
תזונה לבריאות וכושר
התלמידים יבדקו את הצרכים המקרו-מיקרו-תזונתיים, מערכות אנרגיה, תזונה ותוספי ספורט, ניהול משקל, שיפור בריאות ומניעת מחלות. בקורס יושם דגש על רכיבי תזונה ורכיבי מזון הקיימים או בפיתוח שנועדו לשפר את ביצועי הבריאות והספורט תוך התמקדות כיצד לשלב מידע זה בתעשיות מדעי המזון. תוצרת וטכנולוגיית ירקות. התלמידים יחקרו את הבטיחות והניצול של חומרי גלם של פירות וירקות מהקציר ועד לשילובם בחומר מתכלה אחרון.
יחסי מים במזונות
מחקר מתקדם על התנהגות מים ומוצקים במרכיבים ובמערכות מזון אמיתיות, במיוחד ביחס לבטיחות המזון ויציבותו. הנושאים העיקריים הנכללים כוללים מאפייני מים, פעילות מים, ניידות מים וניידות מוצקים (למשל, מעבר זכוכית). טכניקות מעשיות למדידת פרמטרים אלה, כולל איזותרמות ספיגה, ספקטרוסקופיית תהודה מגנטית גרעינית, והדמיה, וקלורימטריה של סריקה דיפרנציאלית, נידונות בפירוט. 4 שעות.
FSHN 598 בעיות מיוחדות מתקדמות
מחקר בפיקוח על בעיות מיוחדות במדעי המזון. הפרויקט חייב להיות מאושר על ידי יועץ הנושא לפני תחילת הסמסטר.
דרישות התוכנית
כדי להרוויח את התואר המקוון הלא-תזה ללימודי תואר שני, על הסטודנטים להשלים 32 שעות של קורסים ולעבור בהצלחה בחינה בעל פה. סטודנטים שהרוויחו עד 12 שעות של אשראי לתארים מתקדמים בעת שנרשמו כסטודנטים שאינם תואר שני באוניברסיטת אילינוי באורבנה-שמפיין, רשאים לעתור לשעות האלו ועד 12 שעות של אשראי לתארים מתקדמים שנלקחו במוסד אחר. על כל התלמידים לזכות בציון B או יותר טוב בכדי להעביר קורס כלשהו לתואר שני.
בממוצע, הסטודנטים עוברים קורס אחד לסמסטר, שמתורגם לכ- 11 סמסטרים של עבודות קורס. הבחינה בעל פה ניתנת לאחר שהסטודנט סיים את כל 32 שעות הלימוד, ומומלץ מאוד שהתלמיד יתכונן למשך 2-3 חודשים לפני שנבחן בבחינה בעל פה.
לפיכך, עבור סטודנטים שלוקחים קורס אחד בכל פעם, התואר לוקח כארבע שנים. סטודנטים יכולים להירשם ליותר משיעור אחד בכל סמסטר; עם זאת, זו המלצת המחלקה כי סטודנט לא ישתתף ביותר משני שיעורים באף סמסטר אחד.