מאסטר מקוון למדעים בבטיחות מזון
University of Arkansas Online
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Online USA
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקש מידע
מֶשֶׁך
בקש מידע
לִפְסוֹעַ
בקש מידע
שכר לימוד
בקש מידע
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
Sep 2023
מבוא
התוכנית לבטיחות מזון מיועדת לאנשי מקצוע עובדים. אופיו הבין-תחומי מאפשר לסטודנטים ללמוד מפקולטות מוכשרות בכל מדעי החקלאות, המזון והחיים. תוכנית זו מרחיבה את הידע המדעי בנושא בטיחות מזון, אבטחת איכות והערכת סיכונים. בוגרי התוכנית קודמו לרמות שונות של עבודות ניהול ומשרות ברמת מנהלים עם חברות ברחבי העולם.
התוכנית מבוססת על תקנים אמריקאים, כולל עקרונות ניתוח סיכונים ונקודות בקרה קריטיות (HACCP) וחוקים ותקנות לבטיחות מזון. הוא שם דגש על תהליכים מונעים, כישורי פתרון בעיות ועל היסודות המדעיים המניעים סטנדרטים בתעשייה כמו מיקרוביולוגיה של מזון, טוקסיקולוגיה ואפידמיולוגיה.