דיפלומה בניהול קולינריה (באינטרנט)
Centennial College
מידע מפתח
תבחר מיקום
מיקום הקמפוס
Online Canada
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
למידה מרחוק
מֶשֶׁך
2 years
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
CAD 2,721 / per year *
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
May 2024
* שכר לימוד דו-סמסטר לסטודנטים קנדים; 14,502.50 דולר: שכר לימוד דו-סמסטר לסטודנטים בינלאומיים
מבוא
פרטי התוכנית
- קוד התוכנית: 1861
- בית ספר: בית הספר לאירוח, תיירות ואומנויות קולינריה
- תעודה: תעודה במכללת אונטריו
- סוג התוכנית: תכנית על-תיכונית
- אורך התוכנית: שנתיים / 4 סמסטרים
- תאריך התחלה: סתיו, חורף, קיץ
- מיקום: באינטרנט
בתוכנית ניהול קולינריה תגלו כי בין אם עיצוב יצירתי של תפריט למסעדה או תכנון אירועים קולינריים בפעילות גדולה במלונות, עבודה עם אוכל בכדי לספק חוויות קולינריות ברמה עולמית לאורחים היא אחת הקריירות המתגמלות ביותר.
תוך התמקדות בשימוש במוצרי מזון מקומיים באונטריו ולמידה על בישול עונתי, תוכנית לימודי תעודה זו במכללה תלמד את הכישורים והידע הדרושים ליצירת תפריטים ומנות מעולות בהשראת מגמות וטעמים עולמיים של אוכל.
תוכלו גם לסיים את לימודיכם עם אישורים חשובים בתעשייה כמו Smart Serve, מטפלים במזון בטוח ו- CPR, מה שהופך אתכם מוכנים לעבודה.
אומנות הבישול, המשולבת במיומנות של מנהיגות צוות ויזמות עסקית, תבטיח שכשאתה בוגר תכנית ניהול קולינריה זו, תמצא הזדמנויות קריירה מרגשות בתעשייה המהירה ומשתנה. שדה זה ייקח אתכם לכל מקום אליו תרצו להגיע. כל מה שאתה צריך זה עבודה קשה, כונן ותשוקה.
זוהי תוכנית ההכשרה והמודעות שלך
התוכנית תכלול הכשרה חדשנית בתעשייה והסמכת מודעות, It's Your Shift. ההסמכה תצייד אותך בידע חיוני ותספק משאבים שוטפים המתמקדים במניעת הטרדות מיניות ושיטות בטוחות להתערבות כעובדת או כמנהלת בחזית. זה יתמוך בך, כשאתה נכנס לתעשיית האירוח, להפוך למוביל במניעת הטרדות מיניות ולתרום להתפתחות סביבות עבודה בטוחות ומסבירות פנים.
התוכנית של Ocean Wise
בית הספר לאירוח, תיירות ואומנויות קולינריה ובית הקפה והמסעדה המקומי משתמשים במוצרי אוקיינוס וויז טעימים וידידותיים לאוקיינוס. Ocean Wise היא תוכנית שימור וחינוך העובדת עם שפים, מסעדות וספקי פירות ים כדי לעזור להם במיקור מקומי של פירות ים.
Feast On® הסמכה
Centennial College הפך למוסד האקדמי הראשון שזכה בהסמכת Feast On® על רכישת מוצרי מזון ומשקאות מקומיים המשמשים בתוכניות האקדמיות ופעולות שירות המזון הלמידה החוויתיות של בית הספר. ברית התיירות הקולינרית הקימה את Feast On כתוכנית הסמכה שמכירה עסקים המחויבים לרכוש מזון ומשקאות המיוצרים באונטריו ומיוצרים.
קבלה
תכנית לימודים
תוכנית מתאר
סמסטר 1 | סמסטר 2 |
|
|
סמסטר 3 | סמסטר 4 |
הערת סמסטר חשובה: |
הערת סמסטר חשובה: |
תוצאת התוכנית
תוצאות למידה תעסוקתיות בתוכנית
תוצאות הלמידה המקצועיות של התוכנית מתארות מה בוגרי התוכנית הוכיחו שהם יכולים לעשות עם הידע והמיומנויות שהם השיגו במהלך לימודיהם. התוצאות קשורות קשר הדוק לצרכי מקום העבודה. באמצעות הערכה (למשל, משימות ומבחנים), הסטודנטים מאמתים את יכולתם לבצע תוצאות אמינות לפני סיום הלימודים.
- ספק תכנון, הכנה והצגה קולינריים מתקדמים למגוון סביבות שירות מזון תוך שימוש בטכניקות קלאסיות ועכשוויות.
- החל אוכל בסיסי ומתקדם ואפה מדע להכנת מזון ליצירת המוצר הסופי הרצוי.
- לתרום ולפקח על היצמדותם של אחרים לאספקת סביבת מטבח מטופחת ולשירות של מוצרי מזון ומשקאות נטולי חיידקים מזיקים או מזהמים אחרים, תוך הקפדה על תקנות הבריאות, הבטיחות, התברואה והטיפול במזון.
- להבטיח את הפעולה הבטוחה של המטבח ואת כל ההיבטים של הכנת מזון לקידום מרחבי עבודה בריאים, ניהול מטבח אחראי ושימוש יעיל במשאבים.
- צור תפריטים המשקפים ידע על תזונה ומרכיבי מזון, מקדמים בריאות כללית ורווחה, מגיבים למגוון צרכים והעדפות תזונתיים ומתייחסים לשינויים בתזונה מיוחדת, אלרגיות למזון וחוסר סובלנות, כנדרש.
- החלת עקרונות עסקיים ושיטות תמחיר ובקרה בתעשייה המוכרות על פעולות שירות המזון לניהול וקידום פעולה אחראית מבחינה כספית.
- יישמו ידע על קיימות*, מקורות מזון אתיים ומקומיים ואבטחת מזון על הכנת מזון וניהול מטבחים, תוך הכרה בהשפעות האפשריות על ייצור המזון, בחירת הצרכן ופעולותיו בתעשיית שירותי המזון.
- בחר והשתמש בטכנולוגיה, כולל ציוד מטבח עכשווי, לייצור וקידום מזון.
- הופיע ביעילות כחבר בצוות הכנה ושירות מזון ותורם להצלחת פעולת שירות מזון על ידי יישום ניהול עצמי ויחסי אנוש.
- פיתוח אסטרטגיות ללמידה אישית ומקצועית מתמשכת להבטחת מטבע והיענות לטכניקות, תקנות ושיטות קולינריות מתפתחות בענף שירותי המזון.
- לתרום לפיתוח אסטרטגיות שיווק המקדמות הפעלה מוצלחת של עסק בשירותי מזון.
- לתרום לניהול העסקי של מגוון פעולות מזון ומשקאות כדי לטפח סביבת עבודה מרתקת המשקפת את מצוינות השירות.
אפשרויות קריירה
הסכמי הבעה
בוגרים מוסמכים עשויים להיות זכאים להשתתף בתוכניות Pathway עם מוסדות שותפים. תכניות Pathway אלה מאפשרות לך לקבל קרדיט לתואר עבור למידה שהושגה במכללת Centennial College . השותפים שלנו כוללים:
- אוניברסיטת אלגומה, אונטריו
- אוניברסיטת דוונפורט, ארה"ב
- אוניברסיטת לורנטיאן, אונטריו
- בית הספר לניהול מלון שוויצרי בשמס
- אוניברסיטת וילפריד לורייר, אונטריו
- אוניברסיטת ונקובר האי *
אנא בקר באתר האינטרנט שלנו בכתובת www.centennialcollege.ca/admissions/applying/education- Pathways / Pathways יוצאים למידע נוסף על הסכמי ביטוי.
*אוניברסיטת ונקובר איילנד: תוכנית זו מבטאת ישירות לתכנית לתואר ראשון בניהול אירוח באוניברסיטת ונקובר איילנד, ומאפשרת לך לסיים גם תואר בשנתיים נוספות.
תחזית קריירה
- סו שף
- שֶׁף
- מנהל המטבח
- מנהל קייטרינג
- יזם אוכל
דרישות קבלה
דרישות אקדמיות
- אונטריו תיכון או תואר שווה או סטודנט בוגרת (19 שנים ומעלה)
- אנגלית כיתה 12 או U, או שווה ערך (כיתה המינימום הנדרש) או לקחת את Centennial College מיומנויות אנגלית הערכה עבור הכניסה
דרישות נוספות
- מיומנות בשפה האנגלית
English Language Requirements
אשר את מיומנותך באנגלית עם מבחן Duolingo אנגלית! ה-DET הוא מבחן אנגלית מקוון נוח, מהיר ובמחיר סביר המתקבל על ידי למעלה מ-4,000 אוניברסיטאות (כמו זו) ברחבי העולם.