Read the Official Description

דיפלומה בבטיחות מזון

על מנת להקטין את הסיכונים של הרעלת מזון ולספק לצרכני מזון בטוח, תעשיית המזון הייתה מודאגת ליישם מערכות ומדיניות כדי להבטיח את בטיחות מזון. יש מספר הכלים המעשיים שיובילו להקמה, היישום, התחזוקה והשיפור של מערכות ניהול איכות, כגון GMP מערכות איכות, HACCP וטכניקות בטיחות מזון כוללים ביקורת ISO 22000 : 2005.

בטיחות מזון תעודת הסמכה כמבקר פנימי בטיחות מזון באוניברסיטת אסטוריאס וIEP, תאפשר למשתתפים לפתח את הכישורים הדרושים כדי להתמודד בכלים אלה בתחום זה של ידע.

תעודת הסמכת מבקר זוגי

  • תעודה בינלאומית במזון / אסטוריאס / אירופאית בוגר מכון (IEP) אבטחה.
  • 22000 לבטיחות המבקר הפנימי מוסמך ISO מזון / הונפק על ידי הלשכה וריטאס.

יתר על כן, יהיה התלמיד:

עיצוב, יישום, ביקורת, לשמור ולשפר את מערכות ניהול בטיחות מזון, שילוב GMP (שיטות ייצור טובות), HACCP (ניתוח סיכונים ובקרה הקריטי פוינט) ו- ISO 22000: 2005, באמצעות פעילויות ואסטרטגיות הוראה כהפניה על מנת לסייע בשיפור האיכות ובטיחות מזון.

Program taught in:
ספרדית

See 11 more programs offered by Asturias Corporación Universitaria »

This course is מקוונים
Start Date
Sept. 2019
Jan. 2020
Duration
120 שעות
תכנית חלקית
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Jan. 2020
Application deadline
Start Date
Jan. 2020
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date

Jan. 2020

Location
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date